Activiteiten

Deze pagina:

Volgende pagina's:

Agenda 

Datum:                  Tijd:                                 Activiteit:
wo 24 juli 10 - 12.00 uur Open Kerk
wo 31 juli 10 - 12.00 uur Open Kerk
     
ma 5 aug 19.30 uur, kerk open 19.00 uur Zitten in stilte
wo 7 aug 10 - 12.00 uur Open Kerk
wo 14 aug 10 - 12.00 uur Open Kerk
vr 16 aug 10 - 12.00 uur Einde expositie Kunst uit Huis, werken worden opgehaald
ma 19 aug 19.30 uur, kerk open 19.00 uur Zitten in stilte
wo 21 aug 10 - 12.00 uur Open Kerk
wo 28 aug 10 - 12.00 uur Open Kerk

  

Talentenveiling 2024

veiling

 Wij willen graag uw talent!

Op zaterdag 12 oktober 2024 wordt de Talentenveiling nieuwe stijl gehouden in de Lambertuskerk. De veiling start om 16.00 uur, maar u bent vanaf 14.30 uur welkom. Wees vooral op tijd, want u wilt de magische goochelkunsten die starten om 14.45 uur niet missen!

Hebt u een talent of dienst die u wilt aanbieden? Wij zijn nog op zoek naar creatieve, sportieve en professionele talenten. Bijvoorbeeld een workshop fotografie, koken, bakken, tuineren, (kerst)decoraties maken, maar ook een wandeling in een stad of natuur onder begeleiding van een gids, of begeleiding bij sportactiviteiten is van harte welkom of hulp bij tuinonderhoud, huiswerkbegeleiding en bijlessen, of muzieklessen. Op de Talentenveiling willen wij uw talent of dienst aanbieden. U doet er iemand anders een plezier mee!

Deze Talentenveiling brengt al jaren veel creatieve initiatieven en sociale contacten tot stand. Uw aanbod gaat voor een vriendenprijs naar een liefhebber. De opbrengst van de geveilde talenten en diensten worden volledig besteed voor het onderhoud van de historische Lambertuskerk (het oudste gebouw van Vught!).

Het aanmeldformulier

Meld uw talent of dienst of dat van uw partner, familielid, vriend of collega aan via het aanmeldformulier.
Het formulier kunt u eveneens vinden in de kerk. Uw aanbod komt dan in het veilingboekje. De complete kavellijst kunt u voorafgaand aan de veiling bekijken, ook op deze website.

De veilingcommissie: Gwendolyn Johanns, Jelmer Wijma, Thea van der Veen, Willem Hoeve en Sytj de Boer

 Datum:  zaterdag 12 oktober 2024
 Tijd:  middagprogramma vanaf 14.30 uur; veiling om 16.00 uur
 Locatie:  Lambertuskerk
 Entree:  gratis
 Informatie:  Sytj de Boer:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - tel.nr 06-47120940

 

 

ACTIVITEITEN VANUIT DE DIACONIE

 

Vanuit de diaconie worden activiteiten georganiseerd of de diaconie sluit zich aan bij activiteiten, die door anderen worden georganiseerd.
Voor vragen kunt u contact opnemen met de voorzitter van de diaconie 
Henriëtte Rosema van de Laak, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen/WhatsApp: 06 54 900 224 

 

Meerjarenproject voor Libanon

Vanaf januari 2023 zijn we samen met Hilvarenbeek, Oisterwijk en Tilburg gestart met het Meerjarenproject voor Libanon. In bovengenoemde gemeenten bruist het van de ideeën. Als diaconie willen we aan u vragen of u ideeën heeft die we samen kunnen starten. 

 

De Nieuwsbrief

De nieuwsbrief verschijnt 1x per maand en wordt gestuurd naar al onze meelevende leden en belangstellenden van wie het email adres bekend is.

Wilt u deze nieuwsbrief ook ontvangen? Via deze link kunt u zich opgeven.

Een papieren nieuwsbrief kunt u aanvragen bij Jan-Wolter Oosterhuis, 073-6566906   

 

Livestream

Alle livestreams zijn hier te vinden.

Om de livestream op de televisie te kunnen bekijken, volgt u deze instructies.

 

 

Adres

Helvoirtseweg 5
5261 CA Vught

t: 073 657 1373

Redactie en beheer

De redactie van deze website bestaat uit:

- Gerda Scherphof ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
- Jane de Vries ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Website: emma-design

Voor reacties op de inhoud van deze website, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het beheer van deze website valt onder de verantwoordelijkheid van de kerkelijke gemeente, de rechtspersoon is de Protestantse Gemeente te Vught. Het bestuur van de kerkelijke gemeente is de kerkenraad, waarin alle ambtsdragers zitting hebben.