Informatie en reserveringen

Hebt u een algemene vraag over het huren van een ruimte, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en formuleer uw vraag zo duidelijk mogelijk.

Uitvaarten

De contactpersoon voor uitvaarten is Gerbert Scherphof, telefoon 06 - 22 555 315

Bruiloften, concerten & andere activiteiten:

De contactpersoon voor bruiloften, concerten en andere activiteiten is
Gerard Noordijk, telefoon 06-51 050 574

Adres

Lambertuskerk Vught
Helvoirtseweg 5
5261 CA Vught
Tel 073 - 6571373

Openbaar vervoer

Vanaf station ’s-Hertogenbosch Centraal neemt u BVO bus 140 richting Tilburg of bus 8 richting Vught. Uitstappen bij de eerste halte aan de Helvoirtseweg, nabij de Lambertuskerk. Oriëntatiepunt: de Vughtse Lambertustoren, daarachter bevindt zich de kerk.

Vanaf station Vught is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Lambertuskerk. Via de Stationsstraat loopt u naar de Helvoirtseweg. Bij de spoorwegovergang gaat u naar rechts. U ziet de markante stompe toren aan het einde van de Helvoirtseweg liggen, daarachter bevindt zich de Lambertuskerk.

U kunt ook een openbaarvervoer planner, bijv. www.9292ov.nl, raadplegen.

 

 

Adres

Helvoirtseweg 5
5261 CA Vught

t: 073 657 1373

Redactie en beheer

De redactie van deze website bestaat uit:

- Gerda Scherphof ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
- Jane de Vries ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Website: emma-design

Voor reacties op de inhoud van deze website, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het beheer van deze website valt onder de verantwoordelijkheid van de kerkelijke gemeente, de rechtspersoon is de Protestantse Gemeente te Vught. Het bestuur van de kerkelijke gemeente is de kerkenraad, waarin alle ambtsdragers zitting hebben.