Een gastvrije locatie, ook voor u te huur!

De geschiedenis van de Lambertuskerk voert eeuwen terug. Vanaf de late Middeleeuwen bepaalt de kerk met de karakteristieke toren het dorpsbeeld in de gemeente Vught. De kerk is meerdere malen gerestaureerd. De laatste renovatie in 2007-2008 heeft het gebouw haar oorspronkelijke allure teruggegeven. Tegelijkertijd is het gebouw van alle eigentijdse gemakken voorzien. Gasten zijn van harte welkom tijdens een kerkdienst of op een ander moment, tijdens een concert, een uitvoering of een lezing of gespreksavond. De mogelijkheden zijn talrijk! Kan dan alles? Het spreekt voor zich dat uw bijeenkomst moet passen bij het ingetogen karakter van onze kerk.

Huwelijk, burgerlijk en/of kerkelijk


Dit moet de dag van uw leven worden, uw trouwdag! U bent van harte welkom om uw burgelijk huwelijk te sluiten in de Lambertuskerk. Na sluiting van het burgerlijk huwelijk kunt u ervoor kiezen de kerkelijke inzegening ook in deze ruimte te vieren. De invulling van deze plechtigheid bepaalt u zelf. Na afloop bent u van harte welkom om het glas te heffen tijdens uw huwelijksreceptie.

Uitvaart


Een uitvaart is een gebeurtenis waarbij u op gepaste wijze afscheid wilt nemen van de overledene. De Lambertuskerk biedt u een intieme en stijlvolle omgeving met alle benodigde faciliteiten. Er bestaat zowel de mogelijkheid om een kerkelijke uitvaartdienst te houden alsook een niet-kerkelijk afscheidsritueel. U bepaalt zelf wie uw (geestelijk) voorganger of uitvaartbegeleider is.

Beschikbare ruimten


De Lambertuskerk heeft de beschikking over verschillende ruimten en een grote zaal. De afmetingen van de diverse ruimten en een plattegrond kunt u bekijken op de pagina "Ruimten".

Wat kost het huren van een ruimte?


Wilt u éen of meerdere ruimten in de Lambertuskerk Vught huren, dan kunt u zelf keuzes maken die het tarief beïnvloeden. Daarbij kunt u denken aan het wel huren van de keuken zonder gebruik van de keukenapparatuur.

Wij hebben alle tarieven op een rijtje gezet.

Adres

Helvoirtseweg 5
5261 CA Vught

t: 073 657 1373

Redactie en beheer

De redactie van deze website bestaat uit:

- Gerda Scherphof ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
- Jane de Vries ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Website: emma-design

Voor reacties op de inhoud van deze website, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het beheer van deze website valt onder de verantwoordelijkheid van de kerkelijke gemeente, de rechtspersoon is de Protestantse Gemeente te Vught. Het bestuur van de kerkelijke gemeente is de kerkenraad, waarin alle ambtsdragers zitting hebben.