Kerkdiensten


Elke zondag wordt een kerkdienst georganiseerd in de Lambertuskerk. Meer details over de kerkdiensten in de komende tijd zijn te vinden op de pagina "Kerkdiensten".

Activiteiten voor jong en oud


Naast de wekelijkse kerkdienst organiseert de protestante gemeente regelmatig lezingen en exposities, Kunst in de Kerk. De agenda is te vinden onder "Activiteiten".

Blijf op de hoogte!


Er zijn verschillende manieren om op de hoogte te blijven over activiteiten en andere belangrijke ontwikkelingen in de Gemeente. Op de pagina Publicaties leest u meer over o.a. de maandelijkse nieuwsbrief en hoe u in te schrijven, de kwartaaluitgave Lambertus Magazine en Lambertuskerk Vught op Facebook.

Algemene informatie over de Protestantse Gemeente Vught


Praktische en achtergrondinformatie over de Protestante Gemeente Vught is te vinden onder "Algemene informatie". Te denken valt dan informatie over het lidmaatschap, samenwerking met andere gemeenten en beleidsplannen.

Adres

Helvoirtseweg 5
5261 CA Vught

t: 073 657 1373

Redactie en beheer

De redactie van deze website bestaat uit:

- Gerda Scherphof ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
- Jane de Vries ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Website: emma-design

Voor reacties op de inhoud van deze website, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het beheer van deze website valt onder de verantwoordelijkheid van de kerkelijke gemeente, de rechtspersoon is de Protestantse Gemeente te Vught. Het bestuur van de kerkelijke gemeente is de kerkenraad, waarin alle ambtsdragers zitting hebben.