PUBLICATIES

  

 

Nieuwsbrief

In de Nieuwsbrief leest u over de activiteiten in en rond de Lambertuskerk en over het wel en wee van de Lambertusgemeente. De Nieuwsbrief verschijnt eenmaal per maand. 
Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen, klik hier om u aan te melden.

Bijdragen aan de Nieuwsbrief (liefst korte mededelingen die betrekking hebben op de actualiteit) zijn van harte welkom in de gezamenlijke kopij-bus van Nieuwsbrief en Lambertus Magazine: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De redactie bestaat uit Martha Jonker, Karinke van der Leij en Willem Westerwoudt.


 

Lambertus Magazine

Sinds september 2020 bestaat het Lambertus Magazine, een blad met achtergronden, interviews en interessante reportages over de Protestantse Gemeente te Vught en verder alles wat mensen die de gemeente een warm hart toedragen belangrijk vinden.
Lambertus Magazine verschijnt vier keer per jaar in gedrukte vorm. Het blad is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

De redactie van Lambertus Magazine wordt gevormd door Hester Dekker (hoofdredacteur), Ella Scherpenisse en Merike van Zanten.

Redactieadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het meest recente nummer is:

2024-1  (maart 2024)

maart 2024

 

Wilt u de nummers van het afgelopen jaar nog eens bekijken? Zie hieronder:

2023-4 (december 2023)

2023-3 (september 2023)

2023-2 (juni 2023)

2023-1 (maart 2023)

 

Website en Facebook

De Lambertusgemeente heeft een website en een Facebookpagina.

Privacy beleid: de redactie plaatst graag zelf gemaakte of door anderen aangeleverde foto’s. Deze maken website en Facebookpagina aantrekkelijk.

Als redactie willen wij toch ook waken voor de privacy van personen. Het is in de praktijk moeilijk om deelnemers en gasten van tevoren toestemming te vragen om hen in beeld te brengen. Heeft u er bezwaar tegen dat u in beeld wordt gebracht op deze media: laat het ons weten! De redactie zal daar zorgvuldig mee omgaan en erop toe zien dat uw foto dan niet geplaatst wordt. U kunt dat aangeven aan de redactie.

De redactie van de website en de Facebookpagina:
Gerda Scherphof, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jane de Vries, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Adres

Helvoirtseweg 5
5261 CA Vught

t: 073 657 1373

Redactie en beheer

De redactie van deze website bestaat uit:

- Gerda Scherphof ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
- Jane de Vries ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Website: emma-design

Voor reacties op de inhoud van deze website, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het beheer van deze website valt onder de verantwoordelijkheid van de kerkelijke gemeente, de rechtspersoon is de Protestantse Gemeente te Vught. Het bestuur van de kerkelijke gemeente is de kerkenraad, waarin alle ambtsdragers zitting hebben.