Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding gemeente

ACTIVITEITEN

Deze pagina:

Volgende pagina's:

 

AGENDA 2019

Locatie: LAMBERTUSKERK, tenzij anders aangegeven.
Voor meer informatie: klik op de activiteit.

 

DATUM TIJD ACTIVITEIT
ma 1 april 19.30 uur Kunst van de stilte
di 2 april 20.00 uur De generatie '68
vr 5 april 18.00 uur Eten en ....auteur Marcel Haenen
i.s.m. Nat.Mon.Kamp Vught
zo 7 april 15.00 uur Israelische Onafhankelijkheidsdag
wo 10 april 20.00 uur Lezing: SΓΈren Kierkegaard
vr 12 april 10.00 uur De Stamtafel i.v.m.Goede Vrijdag: 1 week eerder
ma 6 mei 18.00 uur Aspergediner

 

 

 

Geloofsverdieping en belijdenis

Misschien zijn er mensen die belijdenis willen doen. Of misschien zijn er mensen die zich op een meer gerichte manier willen verdiepen in het christelijk geloof, nog los van het doen van belijdenis.
In beide gevallen ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een belijdenis- cq. geloofsverdiepingskring, die tussen Aswoensdag en Pinksteren  zal worden gehouden.
De bedoeling is om met elkaar van gedachten te wisselen naar aanleiding van het boekje Tekens van vertrouwen van de voormalige Anglicaanse aartsbisschop Rowan Williams.
Interesse? Laat het weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 073-7859066.

 

Catecheseproject voor jongeren

Naast school en sport en muziek en nog zoveel anders is er ook nog kerk. School is er om te leren, sport voor de conditie en een heleboel andere dingen zijn er voor het plezier. Waar de kerk voor is? Misschien voor al die dingen bij elkaar. Het heeft niet zoveel zin om te leren en te sporten en plezier te maken als je niet gelooft dat het belangrijk is om die dingen te doen, dat het goed is om te leven. In de kerk gaat het over de vraag: waarom is het goed om te leven?

 Er is een catecheseproject opgesteld met verschillende bijeenkomsten en verschillende uitstapjes. Voor meer informatiecatecheseproject

 

 

 top

Actueel

Nieuwe foto van de kerkenraad!

 

 

Nieuwe catecheseproject
voor jeugd en jongeren