Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding gemeente

ACTIVITEITEN

Informatie over diensten en nieuwsberichten
in deze corona tijd.

Vanaf 1 juli mogen kerken hun deuren weer openen.
Wij zijn blij dat wij u vanaf zondag 5 juli weer kunnen verwelkomen bij de kerkdiensten in de Lambertuskerk. Helaas gaat dat niet meer zo gemakkelijk als voorheen.

De kerkenraad heeft, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, een gebruiksplan opgesteld voor het kerkgebouw. Klik hier voor alle informatie die van belang is om uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen.

 

Volgende pagina's:

 

AGENDA 2020

 Momenteel geen activiteiten

     


DE NIEUWSBRIEF

Aflevering 16 is 2 juli verschenen

Nieuwsbrief 16 is voorlopig de laatste Nieuwsbrief die verschijnt met een tussenpoos van één week. Nu de diensten weer beginnen en er een mogelijkheid bestaat om elkaar wekelijks te ontmoeten is het belang van een wekelijks schriftelijk contactmoment afgenomen. De volgende Nieuwsbrief komt over twee weken uit en dat zal dan voorlopig de laatste brief zijn voor de zomervakantie. 

De Nieuwsbrief wordt gestuurd naar al onze meelevende leden en belangstellenden van wie het email adres bekend is.
Via deze link kunt u de laatste nieuwsbrief lezen.

Wilt u deze nieuwsbrief ook ontvangen of heeft u vragen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een papieren Nieuwsbrief kunt u aanvragen bij ds. Udo Doedens, Vughterhage 68, 5263 BR Vught (073-7859066)   

 top

 

EIFELREIS

Eifelreis voor de Lambertuskerk en de Edith Stein parochie. Van 19 tot 21 april a.s. vindt er weer een reis naar dit gebied plaats. Een gebied dat belangrijk is voor wat betreft mogelijk toekomstige ontwikkelingen qua breuken die vanuit de Eifel naar ons toe lopen. We gaan natuurkundige aspecten bezoeken zoals een spuitende geyser, witte grotten, een vulkaankrater, een waterval, etc.

Op eigen gelegenheid rijden we naar Altenahr, overnachten tweemaal in het hotel met ontbijt en diner en maken een bustrip door de westelijke Eifel. Ook maken we een treinreis langs de rivier de Ahr.

Datum:  uitgesteld tot later in het jaar
Locatie:   de Eifel 
Kosten:  €155 per persoon in 2 persoonskamer, inclusief ontbijt en diner 
   Er zijn geen eenpersoonkamers beschikbaar.
Informatie:  Ruud Hamel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) namens de Lambertusgemeente en
Mariette Versteeg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) namens de Edith Stein parochie 

 top 

 

DAGTOCHT NAAR ELBURG 

Henriëtte van de Laak, Willem Hoeve en Anneke Hofland organiseren gezamenlijk een dagtocht naar Elburg. Willem Hoeve weet veel te vertellen over de geschiedenis van Elburg. De kosten zijn ongeveer € 55,- per persoon, dit is inclusief vervoer, entreekosten en een heerlijke lunch.
We brengen een bezoek aan een van de grootste indoor zandsculpturen expositie ter wereld, thema “Bijbelverhalen in zand”. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen we na de lunch, een stadswandeling door het gezellige stadje gaan ondernemen of een bezoek brengen aan de Synagoge te Elburg, die nu een museumfunctie heeft. Rond 17.30 uur zullen we weer in Vught aankomen.

Datum: uitgesteld
Tijd:  9 - 17.30 uur
Locatie:  Vught - Elburg
Kosten: € 55,-
Organisatie:  Informatie en aanmelden bij:
Henriëtte Rosema van de Laak, tel. 06-54900224, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Willem Hoeve  
Anneke Hofland

top