Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding gemeente

ACTIVITEITEN 

Deze pagina:

Volgende pagina's:

 

AGENDA

 

Alle activiteiten zijn t/m 15 maart 2021 afgelast

 

Onderstaande activiteiten gaan wel door! Deze zijn via livestream mee te beleven of zijn buiten.

 

Datum: Tijd:     Activiteit:
februari      Leesclub

 

DE NIEUWSBRIEF

Aflevering 32 is op 18 februari verschenen.

De Nieuwsbrief wordt gestuurd naar al onze meelevende leden en belangstellenden van wie het email adres bekend is.

Wilt u deze nieuwsbrief ook ontvangen of heeft u vragen? Stuur een mail naar Rose-Anne de Haan, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een papieren Nieuwsbrief kunt u aanvragen bij ds. Udo Doedens, Vughterhage 68, 5263 BR Vught (073-7859066)   

top  

LIVESTREAM

Alle livestreams zijn hier te vinden.

Om de livestream op de televisie te kunnen bekijken, volgt u deze instructies.

 

ACTIE KERKBALANS 2021

 

TUSSENSTAND KERKBALANS

Namens het College van Kerkrentmeesters meldt Peter Hordijk, coördinator van Actie Kerkbalans, het volgende:

Zeventig procent van de ruim 200 gemeenteleden die een verzoek hebben gekregen om bij te dragen heeft al positief gereageerd. Dat is prettig, maar we hopen uiteraard nog op een reactie van de overige dertig procent.

We mikken op een opbrengst van € 72.000,=. Op dit moment hebben we bijna € 64.000,= binnen aan toezeggingen.

Mochten mensen liever niet de envelop gebruiken dan kan er ook gemaild worden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een kort mailtje met de toezegging is voldoende. Een brief of een telefoontje voldoet ook: Albertusstraat 28, 5261 AD Vught of telefoon 06-54264627. Als er vragen zijn, nemen we telefonisch contact op.

Wij danken u heel hartelijk voor uw bijdrage.

Hanneke Deinum, voorzitter kerkenraad Lambertuskerkgemeente.

De toelichting op de begroting 2021 vindt u hier.

  top

LEESCLUB

Als u van lezen houdt en het leuk vindt om uw leeservaringen met anderen te delen, sluit u dan aan bij het Lambertus Leesgezelschap.
We lezen het boek De dag dat ik mijn naam veranderde van Bibi Dumon Tak (De Geus 2020, 272 pp., ISBN 9789044542714). Het boek gaat over familiebanden en rouw en over de haat die ontstaat als een buitenstaander daar ook iets over te zeggen meent te hebben. Vergiffenis is een christelijke plicht, die soms heel moeilijk te vervullen is.

We lezen het boek in drie weken uit. Daarna spreken we erover via Zoom of, als het kan, in de Lambertuskerk. Deelnemers aan de groep krijgen elkaars mailadressen, zodat ze eventueel tussendoor contact met elkaar kunnen opnemen.

Aanmelden: Meld u aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Boeken kunt u gemakkelijk bestellen bij De Drukkerij in Middelburg of bij Adr. Heinen in Den Bosch. Op Boekwinkeltjes.nl zijn ook nog enkele exemplaren te vinden.

 top

CORONAMAATREGELEN 

De kerkenraad heeft, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, een gebruiksplan opgesteld voor het kerkgebouw. Klik hier voor alle informatie die van belang is om uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen.

Hierbij wordt ervan uitgegaan dat er in het komende seizoen zonder grote veiligheidsrisico’s bijeenkomsten in de kerk kunnen worden gehouden. 
Per bijeenkomst in de Lambertuskerk kunnen niet meer dan 30 bezoekers worden ontvangen. Dit maximum aantal geldt niet voor activiteiten die elders plaatsvinden.
Voor elke activiteit dient u zich op te geven per mail of telefoon (e-mailadres en telefoonnummer vindt u bij de specifieke activiteiten) uiterlijk twee dagen voor de geplande activiteit. U ontvangt dan een plaatsnummer. Aanmelden is niet verplicht. Als u op de bonnefooi komt, loopt u echter het risico dat de beschikbare plaatsen bezet zijn.

Op het ogenblik worden er geen bijeenkomsten, ook geen kerkdiensten, in de kerk gehouden.

 top

 

Actueel