Bestuur Lambertuspodium 

 

Pieter Jongstra (1959), Voorzitter

Getrouwd, drie kinderen, civiel ingenieur en bedrijfskundige (MBA). Manager van Business Consultancy afdeling van een grote Nederlandse bank.

Hobby: hardlopen, lezen en muziek luisteren.

Affiniteit met het Lambertuspodium: de wens tot organiseren van activiteiten die maatschappelijke of culturele betekenis hebben voor de Vughtse gemeenschap.

 

 

Ans Kouwe-Ickenroth (1954), Secretaris

Getrouwd, drie kinderen, vier kleinkinderen. In mijn werkzame leven was ik longfunctieanalist in ziekenhuis Bernhoven in Uden, nu gepensioneerd.
In het verleden ruim 15 jaar actief geweest voor Unicef en diverse andere bestuursfuncties op sociaal/maatschappelijk gebied bekleed. 

Hobby’s: Quilten, lange afstand-fietsen, tennis, dwarsfluit spelen, wandelen.

Affiniteit met het Lambertuspodium: ( in de lijn van werk en voormalig vrijwilligerswerk)  iets organiseren op sociaal/cultureel gebied en mensen een mooie en zinvolle middag of avond bezorgen.

 

Rose-Anne de Haan (1956), Penningmeester

Getrouwd, vier kinderen, opleiding HBO Diëtetiek, diverse bestuurlijke functies gehad op sociaal gebied in binnen- en buitenland, tegenwoordig PR en Social Media Nederlands  Quiltersgilde.

Hobby’s: Quilten, tuinieren, wandelen, fietsen, lezen.

Na vele jaren buitenland in Vught komen wonen. Wilde lokaal betrokken zijn bij een zinvolle organisatie, ook om mensen te leren kennen en vriendschappen op te bouwen. Door de laagdrempeligheid van het Lambertuspodium kunnen mensen er in gesprek komen en elkaar ontmoeten. In deze hectische tijd bij uitstek een organisatie om energie en vrije tijd aan te besteden!

 

 

Contact:

Algemeen: Secretaris: Ans Kouwe

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

073 - 656 6318

 

Adres

Helvoirtseweg 5
5261 CA Vught

t: 073 657 1373

Redactie en beheer

De redactie van deze website bestaat uit:

- Gerda Scherphof ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
- Jane de Vries ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Website: emma-design

Voor reacties op de inhoud van deze website, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het beheer van deze website valt onder de verantwoordelijkheid van de kerkelijke gemeente, de rechtspersoon is de Protestantse Gemeente te Vught. Het bestuur van de kerkelijke gemeente is de kerkenraad, waarin alle ambtsdragers zitting hebben.