Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding gemeente

JEUGD EN JONGEREN

 

 

WELKOM 

In onze kerk zijn (kleine) kinderen en jongeren van harte welkom. Als kerk willen we hen een plek bieden waar zij zich thuis voelen en waar ruimte is voor Bijbelverhalen en maatschappelijke thema’s die aansluiten bij hun belevingswereld.  

 

KINDERNEVENDIENST

Dienst naast de dienst, speciaal voor kinderen

Voor de kinderen uit onze gemeente die de basisschool bezoeken, is er elke tweede zondag van de maand kindernevendienst. De kinderen verlaten de kerk in de regel vóór de schriftlezingen en keren terug tijdens de collecte. 

Data: Elke tweede zondag van de maand
Tijd: onder kerktijd
Locatie:  Lambertuskerk, Jeugdkapel
Organisatie:  Anna Paulien Maaskant, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06-48330610

top

BASISCATECHESE

Leren over Bijbel en Geloof onder kerktijd

Elke tweede zondag van de maand is er voor de kinderen van de oudste groepen van de basisschool Basiscatechese in Lambertuskerk. We praten dieper door over de bijbelverhalen en werken aan een langer lopend project: het bouwen van een schaalmodel van de Tempel van Salomo.

Data: Elke tweede zondag van de maand 
Tijd: Onder kerktijd
Locatie:  Lambertuskerk, Jeugdkapel
Organisatie:  Martin de Groot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  073-6563995

 top

JEUGDKAPEL

De jeugd vanaf 12 jaar is van harte welkom bij de jeugdkapel. Daar praten we ongedwongen over geloof, maatschappij en wat jou ook maar bezig houdt. Je hoeft bij ons zeker niet te geloven. Natuurlijk hebben we het er wel over, maar jij bepaalt wat je wilt geloven of niet.

Elke tweede zondag van de maand komen we bij elkaar. Zet dat dus alvast in je agenda. ;-) Meestal verzamelen we voor de dienst in de kerk, maar het kan ook zijn dat we ergens anders afspreken. We hebben om die reden een app-groep. Dat maakt lekker handig afspraken. Sta je nog niet in de app-groep, maar wil je er wel graag in? 

Data: Elke tweede zondag van de maand
Tijd: 10.00 uur – 11.00 uur
Locatie:  Lambertuskerk, jeugdkapel
Aanmelden: ja
Organisatie:  Petruschka Schaafsma, tel. 073-7859055, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

top 

LEREN OVER BIJBEL EN GELOOF

Voor kinderen tussen 9 en 19 is er catechisatie in de Lambertuskerk. We bespreken de diepere betekenis van bijbelverhalen en de zin van kerkelijke gebruiken en feesten. Regelmatig maken we samen uitstapjes naar interessante plekken of evenementen in de regio.

   
Tijd: 19.00 - 20.00 uur
Locatie:  Lambertuskerk, Jeugdkapel 
Aanmelden:  ds. Udo Doedens 
Organisatie:  ds. Udo Doedens 073-7859066 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 top 

Actueel

vr 16 april, 10.00 uur
De Stamtafel

ma 19 april, 14.00 uur
Stilte wandeling

 

Nieuwsbrief 36
d.d. 8 april 2021

 

Lambertus Magazine 2021-1

 


Kloostertocht Cheveto