Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding gemeente

PUBLICATIES

  

KERKESPOOR

Naast deze website vindt u belangrijke informatie over de gemeente en haar activiteiten in het kerkblad Kerkespoor. Dit is niet alleen een blad voor, maar ook door gemeenteleden. Uw bijdrage, bijvoorbeeld in de vorm van een artikeltje of een gedicht, is altijd welkom. Het blad verschijnt 9 à 10 keer per jaar en wordt bij u thuis bezorgd als u in Vught woont. Ter dekking van de kosten ontvangt u jaarlijks een machtiging voor een bijdrage van € 17,50. Kerkespoor kan u ook per post worden toegezonden, u betaalt dan ook de portokosten. 

Als u wil, kunt u Kerkespoor digitaal ontvangen. Die kunt u aanvragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De redactie wordt gevormd door Angeline van de Ven, Gwendolyn Johanns en Ruth van der Velde .
Het redactieadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voor vragen over de bezorging kunt u zich wenden tot Jane de Vries, tel. 073-6564972, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

WEBSITE

Alle informatie over de gemeente en haar activiteiten is ook te vinden op deze website. Voor vragen, opmerkingen en aanvullende informatie kunt u terecht bij de redactie.

 

 

Actueel

 

Aankondiging door de kerkenraad van afscheid van Ds. Jan de Vlieger 

 

Afscheidswoord Ds. Jan de Vlieger

 

KOMENDE ACTIVITEITEN IN DE LAMBERTUSKERK: 


Di 20 juni, 18.00 uur
Samen Eten


vr 23 juni, 10.00 uur
De Stamtafel


vr 23 juni, 20.00 uur
Midzomeravond


zo 25 juni, 11.30 uur
Seizoenswandeling