Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding debat

PROGRAMMA 2018

Locatie: Lambertuskerk, Helvoirtseweg 5, Vught; tenzij anders aangegeven   

 

Datum Aanvang Omschrijving
vr 29 juni 20.30 uur Midzomeravond


  top Midzomeravond

 

Kom luisteren naar verhalen van Mirjam Mare en muziek van Laura Pijnappels

Op vrijdagavond 29 juni sluit het Lambertuspodium het seizoen af met de traditionele Midzomeravond. Deze keer met verhalen van Mirjam Mare en muziek van Laura Pijnappels.
Een gezellige avond om te genieten van mooie verhalen en muziek, de avondwarmte en het avondlicht, om anderen te ontmoeten, om een glaasje te drinken en een hapje te eten. Nog even bijpraten voor de vakantie begint in de prachtige ambiance van de tuin van de Lambertuskerk,
U bent van harte welkom. U kunt binnenlopen vanaf acht uur. Om half negen begint Mirjam met haar verhalen, afgewisseld door de muziek van Laura en momenten om gezellig met elkaar in gesprek gaan. Ruim vóór middernacht sluiten we de avond af. Bij slecht weer zal dit evenement in de kerk plaatsvinden. Let op: wel zelf een klapstoel meenemen en eventueel een warme trui.

       
Mirjam Mare

 

Mirjam Mare vertelt zoals ze zelf is: expressief, warmbloedig en met veel gevoel voor drama.
Ze verstaat de kunst om met minimale middelen een rijkdom aan beelden te scheppen.
Afgestudeerd aan de Theaterschool te Amsterdam treedt ze al meer dan twintig jaar op voor congres, bruiloft, theater, bedrijven, jubilea enz. met een keuze uit meer dan 60 verhalen.
Haar vertelvoorstellingen zijn belevingen in passie en humor met veel theatrale elementen.

Laura Pijnappels had op driejarige leeftijd al een voorkeur voor de saxofoon. Op haar vijfde ging ze met haar moeder naar de open dag van de muziekschool. Haar vingers waren nog te klein voor de saxofoon, dus heeft Laura van haar vijfde tot haar zevende blokfluit gespeeld.
Toen haar handen groot genoeg waren om saxofoon te gaan spelen is ze dit ook meteen gaan doen. Haar blokfluitdocent vroeg haar nog of ze niet gewoon haar blokfluit goud mocht verven. Laura heeft een sterke drang om saxofoon te spelen. Ze zegt: “je kunt er alles mee, modern, jazz, klassiek etc.. Het is een heel breed instrument, en dat trekt mij er zo in aan.”


Datum:        vrijdag 29 juni 2018
Tijd:            20.30 uur
                   Koffie/thee vanaf 20.00 uur
Entree:        € 7,50 (inclusief twee consumptiebonnen). Ter plekke te betalen
Aanmelden:  mag, maar hoeft niet
                    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-22547965 (tussen 19.00 - 21.00 uur)

 

 top

 

Actueel

Vertrek Ds Dirk-Jan Bierenbroodspot

 

di 17  juli, 18.00 uur
Samen Eten

  

vr 20 juli, 10.00 uur
Stamtafel