Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding gemeente

PASTORIE

Heeft u kennissen in uw omgeving die tijdelijk een gestoffeerde woonruimte zoeken, laat het ons weten. Het betreft een twee-onder-een-kapwoning in Vughterhage met tuin op het zuiden. Misschien heeft u zelf uw huis verkocht en moet u overbruggen of gaat u verbouwen, dan kunt u contact opnemen met Lous de Bruijne, tel 073-6571980, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De pastorie is momenteel verhuurd.

 

GEBRUIK/ HUUR VAN HET KERKGEBOUW

Gemeenteleden kunnen de kerk gebruiken voor persoonlijke vieringen, zoals huwelijksinzegeningen, familiebijeenkomsten en jubilea. Onze kerk ook aangewezen als locatie voor het voltrekken van burgerlijke huwelijken.

Voor deze gelegenheden wordt gemeenteleden een gereduceerd tarief berekend. Indien gewenst kan catering geregeld worden of kan tegen vergoeding gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld de vleugel en/of het orgel. In voorkomende gevallen worden nog kosten doorberekend voor begeleiding en schoonmaak. Op de website vindt u meer informatie: www.lambertuskerkvught.nl/gastvrije-locatie

Informatie over verhuur:

Pieter de Haan, tel. 06 11767751

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Actueel

za 29 febr., 15.00 uur
Lambertuspodium: High Tea

 

ma 2 maart, 11.00 uur
Dienstvoorbereiding

 

ma 2 maart, 19.30 uur
Stiltegroep

 

vr 6 maart, 10. 00 uur
Ochtendeditie met Petruschka Schaafsma

 

 


Kloostertocht Cheveto