Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding gemeente

PUBLICATIES

  

KERKESPOOR

Naast deze gemeentegids vindt u belangrijke informatie over de gemeente en haar activiteiten in het kerkblad: Kerkespoor. Het is niet alleen een blad voor, maar ook door gemeenteleden. Uw bijdrage, bijvoorbeeld in de vorm van een artikel of een gedicht, is welkom. Het blad verschijnt 9 à 10 keer per jaar in gedrukte en digitale vorm. Voor de gedrukte vorm, die thuis bezorgd wordt, moet u een abonnement afsluiten waarbij u toestemming geeft voor automatische incasso. Voor een jaar abonnement wordt jaarlijks de prijs vastgesteld. Op dit moment bedraagt deze €17,50. Aanvragen kan bij de penningmeester Jan Los. De digitale versie is gratis en wordt aan alle leden of belangstellenden waarvan het emailadres bekend is bij de ledenadministratie.

Redactieadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De redactie van Kerkespoor wordt gevormd door Rose-Anne de Haan en Hester Dekker, hoofdredactie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 073-6563995.

Adreswijzigingen kunt u doorgeven aan de abonnementenadministratie, Jane de Vries, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 073-6564972. 

Als u wilt overstappen van de gedrukte versie van Kerkespoor naar de digitale versie, of andersom, geeft dat dan door aan Jane de Vries, 073-6564972, janedevries@home. nl

WEBSITE EN FACEBOOK

De Lambertusgemeente heeft een website en een Facebookpagina.

Privacy beleid: de redactie plaatst graag zelf gemaakte of door anderen aangeleverde foto’s. Deze maken website en Facebookpagina aantrekkelijk.

Als redactie willen wij toch ook waken voor de privacy van personen. Het is in de praktijk moeilijk om deelnemers en gasten van tevoren toestemming te vragen om hen in beeld te brengen. Heeft u er bezwaar tegen dat u in beeld wordt gebracht op deze media: laat het ons weten! De redactie zal daar zorgvuldig mee omgaan en erop toe zien dat uw foto dan niet geplaatst wordt. U kunt dat aangeven aan de redactie.

De redactie van de website en de Facebookpagina:
Gerda Scherphof, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jane de Vries, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.