Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding debat

PROGRAMMA 2018/2019

Locatie: Lambertuskerk, Helvoirtseweg 5, Vught; tenzij anders aangegeven   

Het programma voor seizoen 2018-2019 wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.

 

 

vrijdag 23 nov       18.00 uur Eten en Film
vrijdag 25 jan  
vrijdag 15 febr  
vrijdag 15 mrt  
vrijdag 5 apr  
vrijdag 19 mei  
vrijdag 28 juni    

 

 

 top

Eten en film: Everybody's Fine

 

 

 

Op vrijdag 23 november staat er weer eten en film op het programma van het Lambertuspodium.
Na een toepasselijke maaltijd wordt de film: Everybody’s Fine vertoond.
Een film van regisseur Kirk Jones, met o.a. Robert De Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale, Sam Rockwell in de hoofdrollen.

Het verhaal:
Acht maanden geleden stierf de vrouw van Frank Goode (Robert De Niro). Hun kinderen wonen verspreid over het land. Frank is al met pensioen. Toen zijn echtgenote nog leefde verliepen de contacten met de kinderen meestal via haar. Frank heeft het idee dat hij iets in te halen heeft en daarom besluit hij op reis te gaan om hen op te zoeken..

‘Everybody’s Fine’ is een mooie, warme film over ouder worden en het lief en leed delen met je familie. De acteerprestaties zijn om door een ringetje te halen. Robert De Niro schittert als de weduwnaar die een tweede kans wil met zijn kinderen.

Wat de film verder de moeite waard maakt is het camerawerk en de reis op zich. Met veel beelden van typisch Amerikaanse landschappen, New York en Las Vegas. Onderweg heeft Frank korte ontmoetingen met mensen, die voor een glimlach en soms voor verontwaardiging en herkenning zorgen.
Overigens is het verhaal niet origineel, maar is de film gebaseerd op ‘Stanno tutti bene’ van Giuseppe Tornatore, met Marcello Mastroianni in de rol die De Niro nu speelt.

Datum: Vrijdag 23 november 
Aanvang: 18.00 uur
Entree: € 15,00
Aanmelden tot uiterlijk woensdag 21 november 18.00 uur per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 073-6566318 (tussen 17.30 en 19.30uur)

 

Actueel

di 20 nov., 18.00 uur
Samen Eten

 

do 22 nov., 19.45 uur
Oosters Christelijk Leerhuis

 

vr 23 nov., 18.00 uur
Eten en Film