Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding debat

 

 Bestuur Lambertuspodium 

 

Pieter Jongstra (1959), Voorzitter

Getrouwd, drie kinderen, civiel ingenieur en bedrijfskundige (MBA). Manager van Business Consultancy afdeling van een grote Nederlandse bank.

Hobby: hardlopen, lezen en muziek luisteren.

Affiniteit met het Lambertuspodium: de wens tot organiseren van activiteiten die maatschappelijke of culturele betekenis hebben voor de Vughtse gemeenschap.

 

 

Ans Kouwe-Ickenroth (1954), Secretaris

Getrouwd, drie kinderen, vier kleinkinderen. In mijn werkzame leven was ik longfunctieanalist in ziekenhuis Bernhoven in Uden, nu gepensioneerd.
In het verleden ruim 15 jaar actief geweest voor Unicef en diverse andere bestuursfuncties op sociaal/maatschappelijk gebied bekleed. 

Hobby’s: Quilten, lange afstand-fietsen, tennis, dwarsfluit spelen, wandelen.

Affiniteit met het Lambertuspodium: ( in de lijn van werk en voormalig vrijwilligerswerk)  iets organiseren op sociaal/cultureel gebied en mensen een mooie en zinvolle middag of avond bezorgen.

 

Rose-Anne de Haan (1956), Penningmeester

Getrouwd, vier kinderen, opleiding HBO Diëtetiek, diverse bestuurlijke functies gehad op sociaal gebied in binnen- en buitenland, tegenwoordig PR en Social Media Nederlands  Quiltersgilde.

Hobby’s: Quilten, tuinieren, wandelen, fietsen, lezen.

Na vele jaren buitenland in Vught komen wonen. Wilde lokaal betrokken zijn bij een zinvolle organisatie, ook om mensen te leren kennen en vriendschappen op te bouwen. Door de laagdrempeligheid van het Lambertuspodium kunnen mensen er in gesprek komen en elkaar ontmoeten. In deze hectische tijd bij uitstek een organisatie om energie en vrije tijd aan te besteden!

 

 

Louis Wetzer, PR activiteiten

Getrouwd, drie kinderen. Tot mijn pensioen in 2016 leraar Engels en coördinator aan het Maurickcollege te Vught. Sinds 2014 voorzitter van de Kunststichting Vught.

Hobby’s: wandelen en fietsen, zingen, lezen en koken.

Affiniteit met het Lambertuspodium: ben al jarenlang fan van de concerten in de Lambertuskerk en wil graag mijn steentje bijdragen aan de activiteiten van het Lambertuspodium.

 

Contact:

Algemeen: Secretaris: Ans Kouwe

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

073 - 656 6318

 top

Actueel

wo 1 feb, Open Kerk
10 - 12.00 uur

 

wo 1 febr. Ringbijeenkomst Kerk en Armoede
19.30 uur

 

Lambertus Magazine 2022 - 4

 

 Chev