Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding gemeente

LEZINGEN EN CURSUSSEN 2018

 

OCHTEND EDITIE-LEZINGEN

Veel mensen hebben iets interessants meegemaakt, hun werk, hun hobby, een reis. Deze mensen worden op een ochtend uitgenodigd om daarover te vertellen onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers erbij.
U bent van harte welkom.

In september verschijnt het nieuwe programma.

 top

 

TUSSEN SCHRIFT & LEZING

Het enthousiasme was groot bij de eerste editie van Tussen Schrift & Lezing. Dat zorgt ervoor dat er een herhaling komt. Uiteraard met een nieuwe tekst, namelijk de schriftlezing voor de daarop volgende zondag. 

We lezen met elkaar een tekst. Daarna gaan we in gesprek over hoe we de tekst verstaan in onze tijd. Niet de theoloog is als eerste aan het woord, maar de lezers die zich die morgen hebben verzameld. We bevragen met elkaar de tekst om zo tot een dieper verstaan te komen. Zo is een eerste aanzet voor een preek gegeven én krijgt u achtergrondinformatie bij de tekst. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. Aanmelden is niet noodzakelijk.     

Datum:        De volgende keer wordt nog bekend.
Tijd:            10.00 - 11.30 uur
Locatie:       Lambertuskerk
Kosten:        bijdrage voor de koffie € 1,-- per kopje
Organisatie: Dirk-Jan Bierenbroodspot, tel. 073-6897306; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

top

Actueel

Vertrek Ds Dirk-Jan Bierenbroodspot

vr 29 juni 20.30 uur
Midzomeravond