Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding gemeente

LEZINGEN EN CURSUSSEN 2018

 

OCHTEND EDITIE-LEZINGEN

Veel mensen hebben iets interessants meegemaakt, hun werk, hun hobby, een reis. Deze mensen worden op een ochtend uitgenodigd om daarover te vertellen onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers erbij.
U bent van harte welkom.

In het jaar verschijnt het nieuwe programma.

 top

 

TUSSEN SCHRIFT & LEZING

Het enthousiasme was groot bij de eerste editie van Tussen Schrift & Lezing. Dat zorgt ervoor dat er een herhaling komt. Uiteraard met een nieuwe tekst, namelijk de schriftlezing voor de daarop volgende zondag. Het tijdstip van dinsdagavond leek niet heel gunstig gekozen. Om deze reden nu dus op een vrijdagmorgen van 10:00 - 11:30 uur.   

We lezen met elkaar Marcus 2: 23 – 3:6 waar de sabbat centraal staat. Daarna gaan we in gesprek over hoe we de tekst verstaan in onze tijd. Niet de theoloog is als eerste aan het woord, maar de lezers die zich die morgen hebben verzameld. We bevragen met elkaar de tekst om zo tot een dieper verstaan te komen. Zo is een eerste aanzet voor een preek gegeven én krijgt u achtergrondinformatie bij de tekst.   Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. Aanmelden is niet noodzakelijk.     

Datum:        Vrijdagmorgen 1 juni 
Tijd:            10.00 - 11.30 uur
Locatie:       Lambertuskerk
Kosten:        bijdrage voor de koffie € 1,-- per kopje
Organisatie: Dirk-Jan Bierenbroodspot, tel. 073-6897306; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

top

Actueelvrijdag 1 juni, 10.00 uur
Tussen Schrift & Lezing

 

ma 4 juni, 18.00 uur
Aspergediner